Før kampen – Bolton Wanderers

Før kampen – Bolton Wanderers

Bilde: Jon Candy. Tatt fra kampen på Cardiff City Stadium 12/13 sesongen.

Bilde: Jon Candy. Tatt fra kampen mellom Cardiff og Bolton på Cardiff City Stadium 12/13 sesongen.

Begge lag trenger en etterlengtet seier i FA Cup-kampen på lørdag når Cardiff City gjester The Reebok Stadium. Under Ole Gunnar Solskjærs lederskap har Cardiff falt ned til bunnplassering i Premier League, men etter en god prestasjon mot Manchester City (4-2 tap) er det mange som venter en målrik kamp fra The Bluebirds.

Cardiff besøker Nord-England helgen etter Bolton tapte 7-1 for Reading i The Championship. Wanderers trenger en god kamp for å raskt glemme det som skjedde i serien.

Dette er en Cup kamp og Ole Gunnar Solskjær vant denne cupen to ganger som Manchester United spiller. Cardiff skal spille mot United kommende tirsdag og i forkant av denne storkampen vil OGS mest sannsynlig stille med et sterkt lag som kan få til en god kamp på lørdag.

Magnus Wolff Eikrem kan få sin fulle debut på midtbanen med muligens Peter Whittingham på benken. Andrew Taylor er den eneste Cardiff City spilleren som er skadet og derfor vil Kevin McNaughton spille venstre back. Både McNaughton og Joe Mason var på utlån til Bolton tidligere denne sesongen. Craig Bellamy kan komme til å starte sin første kamp siden 9. november etter en periode med skade.

Bolton manager Dougie Freedman vil helst bytte litt spillere etter tapet mot Reading, men troppen er preget av skader og det finnes ikke så mange alternativ. Den franske spissen David N’gog er i samtaler med Swansea City og vil kanskje måtte stå over denne kampen samtidig som Jermaine Beckford neppe er kampklar til lørdag. Freedman må velge mellom Sanmi Odelusi og Craig Davies som spiss alene på topp.

Lørdag 25. januar 2014 – FA Cup

Mulig startstilling:

Bolton: Lonergan; Baptiste, Knight, Mills, Ream; Spearing, Davies, Danns; Eagles, Chung-Yong, Davies

Cardiff: Marshall; Theophile-Catherine, Caulker, Turner, McNaughton; Medel, Eikrem; Bellamy, Mutch, Noone; Campbell

Sist gang Cardiff reiste fra Bolton med seier var i 1970. Resultatet ble 2-0 i gamle League Two.

Thomas James

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.